دوشنبه , می 20 2024

فریب نسخه های بدون فیلتر تلگرام و فیلترشکن های خطرناک را نخورید

مایکل هال، رئیس شرکت سایفون:فریب نسخه های بدون فیلتر تلگرام و فیلترشکن های خطرناک را نخورید

مایکل هال، رئیس شرکت سایفون
کشورهای دنیا هر یک به دلایل مختلفی دست به فیلترینگ اینترنت می‌زنند.
مایکل هال، رئیس شرکت سایفون، جدیدا اظهار کرده که پیش از این، چین صاحب پیشرفته ترین سیستم فیلترینگ اینترنت دنیا بود؛ اما تجربه‌ی شرکت سایفون گویای آن است که ایران دارای قوی‌ترین و پیشرفته ترین سیستم فیلترینگ اینترنت دنیا است. او همچنین بیان کرد که ایران مردم خیلی باهوشی دارد که به مقابله با افراد باهوش شرکت سایفون می‌پردازند.

فیلترینگ اینترنت

فیلترینگ اینترنت یا پالایش در اینترنت به مفهوم جلوگیری از انتشار محتوای مجرمانه در فضای مجازی است. این واژه رابطه‌ی نزدیکی با مفاهیمی چون حق آزادی بیان، حق آزادی اطلاعات و همچنین مسئویت ناشی از آزادی بیان دارد. به این مفهوم که هر فرد در دریافت اطلاعات و بیان آن‌ها می‌تواند آزادی داشته باشد، اما این آزادی نباید به مفهوم سلب مسئولیت ناشی از آزادی و توجه نکردن به پیامدهای ناشی از آن باشد.

ایران پیشرفته ترین سیستم فیلترینگ اینترنت را دارد
رئیس شرکت سایفون اعلام کرد که بر اساس تجربیات این شرکت، ایران مجهز به پیشرفته ترین سیستم فیلترینگ اینترنت دنیا است. به هر حال ممکن است برخی از افراد به گفته‌های او در مورد قدرت سیستم فیلترینگ ایران اعتماد نداشته باشند. اما گفته‌های او احتمالا مقام‌های وزارت ارتباطات ایران را خشنود می‌کند؛ زیرا نشان می‌دهد که قدرت سیستم فیلترینگ اینترنت ایران کمتر از کشورهای دیگر نیست.

با وجود این همچنان برخی از دولت‌مردان و مقام‌های قضایی با وضعیت فعلی سیستم فیلترینگ اینترنت ایران مخالفت می‌کنند. برخی از آن‌ها عقیده دارند که دولت باید سیستم سخت‌گیرانه‌تری در فیلترینگ داشته باشد. شاید با این اوصاف در سیاست فعلی فیلترینگ کشور تجدید نظر شود.

روزانه میلیون‌ها کاربر ایرانی از فیلترشکن استفاده می‌کنند
بر اساس گفته‌های رئیس شرکت سایفون، در ایران روزانه بین یک و نیم تا دو میلیون کاربر از نرم افزار فیلترشکن سایفون استفاده می‌کنند. حتی در زمان تشدید سیستم فیلترینگ اینترنت و مسدود شدن برخی از سرویس‌ها این آمار بیشتر نیز می‌شود. مایکل هال بیان کرد که ایران در سال 2018 پیام رسان تلگرام را فیلتر کرد؛ از آن پس به مدت دو هفته تعداد کاربران نرم افزار فیلترشکن سایفون در ایران به بیش از 10 میلیون نفر رسید.

سایفون

او تلاش‌های این شرکت برای حفظ اثرگذاری سایفون را به یک جنگ فرسایشی تشبیه کرد؛ هال بیان کرد که برخی از روش‌های ایران برای مقابله با فیلترشکن‌ها و از کار انداختن آن‌ها، برای سیستم‌های مالی و تجاری ایران آثار منفی به همراه دارد؛ این روش‌ها استفاده از اینترنت را برای کاربران ایران دچار مشکل می‌کند.

در نتیجه، تشدید فیلترینگ اینترنت در ایران تنها برای مدت محدودی می‌تواند اعمال شود. این روند به‌صورت طبیعی مقداری مقاومت به همراه دارد، اما زیاد به طول نمی‌انجامد.

فیلترینگ اینترنت در سطح جهانی گسترش چشم‌گیری داشته است
زمان بنیان‌گذاری فیلترشکن سایفون به یک دهه پیش بر می‌گردد. فیلترشکن سایفون در آزمایشگاه شهروندی یا سیتیزن لب دانشگاه تورنتو کانادا پایه‌گذاری شد. اکنون پس از یک دهه سایفون به یک شرکت خصوصی تبدیل شده است. شرکت خصوصی سایفون بخشی از بودجه خود را از طریق قردادهایش با بنگاه‌های خبری بین‌المللی مانند بی بی سی تامین می‌کند. بخش دیگری از بودجه شرکت سایفون نیز از طریق کمک هزینه دولت آمریکا برای آزادی اینترنت به دست می‌آید. مایکا هال در رابطه با قرارداهای شرکت سایفون بیان کرد که این شرکت برای شبکه‌های خبری مخاطب جذب می‌کند و در ازای آن پول دریافت می‌کند.

About downloadvpn

Check Also

اینترنت

وزیر ارتباطات: نه نامه فیلتر فیلترشکن ها را دیدم و نه امضاء کرده ام!

وزیر ارتباطات: نه نامه فیلتر فیلترشکن ها را دیدم و نه امضاء کرده ام! رئیس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.