یکشنبه , می 19 2024

محمدجواد ظریف: سفیران و مسئولان کشوری را به فعالیت در توییتر تشویق می‌کنیم

محمدجواد ظریف: سفیران و مسئولان کشوری را به فعالیت در توییتر تشویق می‌کنیم

ن . او در طی این مصاحبه تاکید کرده که استفاده از توییتر در دیپلماسی سیاسی کشور می‌تواند مثمر ثمر باشد و باید از این شبکه اجتماعی بین‌الملی برای ساماندهی افکار عمومی جهانی نسبت به کشور بهره جست.

محمد جواد ظریف در این گفتگو با اشاره به نهضت دیپلماسی دیجیتال که چندی پیش در آمریکا برگزار شد و دولتمردان این کشور را به یادگیری و استفاده از شبکه‌های اجتماعی ترغیب کرد گفت:

اتفاقا ما اخیرا دستور العمل دادیم به سفرا که همه در فضای مجازی و علی الخصوص در توییتر فعال شوند. این شبکه به عنوان یک ابزار برای در واقع تنویر افکار عمومی می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد؛ البته سیاست ما این نیست که مانند آمریکایی ها با افکار عمومی دنیا بازی کنیم.

بلکه سیاست مان این است که افکار عمومی در دنیا از واقعیت ها مطلع باشند. یکی از ابزارهای خوب برای این کار  توییتر است. در کشور هم می بیینم که مسولین عالی رتبه از جمله مقام معظم رهبری، ریاست محترم جمهوری و..  استفاده خوبی می کنند از این ابزار. بنده هم در حد بضاعت کم خودم استفاده می کنم.

از دوستان دیگر هم در دستگاه دیپلماسی  و نمایندگی های ما در خارج از کشور تقاضا کردیم که فعالیت های رسانه ای شان در حوزه فضای مجازی و بویژه در فضای توییتر را گسترش بدهند.

محمد جواد ظریف

محمدجواد ظریف باور دارد که اگر توییتر در ایران فیلتر نبود، احتمالا خود مردم هم نقش بسزایی را در زمینه سازی شفافیت درباره ایران در اذهان بین‌المللی ایفا می‌کردند.

محمدجواد ظریف عقیده دارد که حضور گسترده تر کاربران ایرانی می توانست برخی حرکت هایی که در توییتر علیه ما انجام می شود را بیشتر پاسخ بدهد:« الان بیشتر حضور در توییتر از ایرانی ها کسانی است که با ما رابطه خوبی ندارند و بیشتر هم از خارج هدایت می شود مخصوصا از سعودی و آمریکا یک حرکت بسیار گسترده ای در این زمینه هست.»

محمد جواد ظریف

این ادعای محمدجواد ظریف در حالی مطرح می‌شود که بسیاری از اکانت‌های ایرانی در همین شبکه‌های اجتماعی توسط دولت آمریکا بسته شده بود،

امری که البته خود او نیز به آن اشاره کرده و می‌گوید این کار برایش تعجب آور بوده چرا که بسیاری از ایرانیان توییتر از دیدگاه او هدایت شده هستند:

این حساب های فیکی که از این کشورها کاملا مشخص است که هدایت شده و شاید هم بیشترشان به صورت ربات انجام شود و هر بار می بینیم که یک حجم وسعیی از حرف های خلاف آداب و شئونات انسانیت در اینجاها  مطرح می شود را آزاد گذاشتند.

به هر حال احساس من این است که حضور گسترده تر کاربران واقعی ایرانی می تواند یک پاد زهری باشد برای این حضور هماهنگ شده و در واقع خریداری شده برخی افراد واقعی  و عموما غیر واقعی روی توییتر.

بعد از انتشار این گفتگو، عده‌ای از کاربران توییتر با هشتگ من ربات نیستم، انتقاداتی را نسبت به اظهارات رد و بد شده در این پرسش و پاسخ و نحوه تشبیه آنان با ربات‌ ابراز داشته‌اند. این دسته از کاربران معتقدند که انتقاد کردن آنها حقشان است و صدایشان باید شنیده شود تا اینکه به روبات تشبیه شوند.
با ما در وی پی ان ایران همراه شوید.

About it

Check Also

لانچر وان

کمپانی ویرجین از راکت قدرتمند «لانچر وان» رونمایی کرد

کمپانی ویرجین از راکت قدرتمند « لانچر وان » رونمایی کرد رئیس شرکت ویرجین، «ریچارد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.