پنج‌شنبه , آوریل 25 2024

چرا اپل ایرپاور را به بازار عرضه نکرد؟

چرا اپل ایرپاور را به بازار عرضه نکرد؟

همانطور که احتمالا می دانید اپل سال گذشته شارژر بیسیم ایرپاور خود را همراه با آیفون X و اپل واچ سری ۳ رونمایی کرد و وعده داد که آن را در سال ۲۰۱۸ میلادی روانه بازار می کند. با آغاز سال جدید میلادی و در حالی که خبری از این شارژر در بازار نبود نشریه بلومبرگ گزارشی منتشر کرد و در آن از بروز مشکلات عمده در عرضه این محصول خبر داد و مدعی شد که عرضه ایرپاور به بازار تا پاییز به تعویق خواهد افتاد.

ماه ها گذشت و رویداد شهریور ماه اپل نیز برگزار شد اما خبری از این محصول نشد. جالب آنکه در این رویداد کوچکترین حرفی از این شارژر بیسیم به میان نیامد و آنطور که کارشناسان گفته اند بعید به نظر می رسد که در چند ماه باقی مانده از سال خبری در این باره به گوش برسد.

حالا وبسایت Sonny Dickson به نقل از منابع مرتبط با اپل به بررسی دلایلی پرداخته که میتوانند در تاخیر عرضه این شارژر بیسیم دخیل باشند.

 ایرپاور

گرم شدن بیش از اندازه ایرپاور

در این مقاله نخست به شایعه گرم شدن بیش از اندازه ایرپاور حین کار اشاره شده و نویسنده مدعی گردیده که الیاف مورد استفاده در این دستگاه گرمای بیش از حدی تولید میکند و همین مساله سرعت شارژ شدن دستگاه هایی که روی آن قرار می گیرند را تحت تاثیر قرار می دهد. علاوه بر این، گرمای مورد اشاره روی قطعه سیلیکونی دستگاه تجمع می یابد که در واقع یک چیپ سفارشی اپل است و نسخه سبکی از iOS را اجرا می کند.

باگ نرم افزاری

این گزارش همچنین اشاره میکند که نرم افزار ارتباطی دستگاه باگ های فراوانی دارد و به همین خاطر انتقال دادههای مربوط به شروع فرایند شارژ و سطح شارژ دستگاه توسط آن با مشکل روبروست. یکی از جذابیت های ایرپاور لاک اسکرین کارتونی آیفون است که گفته می شود وضعیت باتری هر دستگاهی که روی ایرپاور قرار داشته باشد را گزارش خواهد کرد. به همین خاطر رفع مشکلات ارتباطی این دستگاه از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود.

اختلال در عملکرد سیم ها

وعده مهم ایرپاور به کاربران این است که شارژدهی به دستگاه ها منوط به قرار گرفتنشان روی نقطه خاصی نیست و میتوان به طور همزمان تا سه دستگاه را از طریق آن شارژ کرد. این در واقع وعده ایست که تا به امروز هیچیک از دستگاه های پشتیبانی کننده از استاندارد چی در بازار آن را عملیاتی نکرده اند.
به گفته دیکسون درست در زیر الیاف دستگاه بین ۲۱ تا ۲۴ سیم شارژ با ابعاد مختلف قرار گرفته اند و این درواقع همان مکانیزمی است که به کاربران اجازه میدهد موبایل، ساعت یا ایرپادهای خود را در هر نقطه ای از سطح آن قرار دهند.

با این حال در این گزارش آمده است که همین ماهیت به شدت اشباع شده سیم ها درون دستگاه موجب شده که در عملکرد یکدیگر اختلال ایجاد نمایند و در نهایت بهره وری شارژ را پایین آورده و حرارت اضافه ایجاد نمایند. دیکسون در گزارش خود خاطرنشان کرده که پیاده سازی این سیم ها در کنار یکدیگر و ایجاد همپوشانی میان آنها از جمله چالش های پیچیده پیش روی مهندسان اپل بوده و تا به امروز پتنت های زیادی از سوی اپل ثبت شده که نگاهی گذرا به ساختار داخلی دستگاه را به تصویر می کشند.

در گزارش دیکسون اما اشاره نشده که آیا این پروژه لغو گردیده یا خیر با این حال جان گروبر معتقد است که اپل یا فرایند طراحی و ساخت این محصول را از نو شروع کرده یا به کل آن را کنار گذاشته است. دیکسون مدعی شده که اپل احتمالا از علامت تجاری ایرپاور روی دستگاه شارژ کاملا متفاوتی استفاده خواهد کرد و در زودترین زمان آن را در بهار ۲۰۱۹ معرفی می کند.

جالب است بدانید که اپل تا به امروز از انتشار بیانیه خبری در این رابطه و واکنش به آن خودداری کرده است و همچنان هوادارانش را برای ارائه توضیحات منتظر نگه داشته.

با ما در وی پی ان ایران همراه شوید.

About it

Check Also

لانچر وان

کمپانی ویرجین از راکت قدرتمند «لانچر وان» رونمایی کرد

کمپانی ویرجین از راکت قدرتمند « لانچر وان » رونمایی کرد رئیس شرکت ویرجین، «ریچارد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.